2009. június 18., csütörtök

Nagy kékség



Lány, és azon belül is kissé vásárlásfüggő lévén idén se hagyhatom ki az elemzést. Mármint, hogy mik is az aktuális áramlatok a trendi/idétlen öltözködésben. Van, ami most gyűrűzik be, van ami merőben átalakult, és persze, ami örök (még a divatban is)!

Régi ismerősök

+
Hiába, kedvenc kiegészítőnk, a légynapszemcsi még mindig virágkorát éli. Nem is baj, vannak mutatós darabok belőle. A kistányér-nagyságú, Victoria Beckham-féle darabok talán lassan kezdenek kivonulni, átadva a helyüket ugyanennek, kissé visszafogottabb méretben. Jó ez így!



+

A magas, egybetalpas, fonott/parafa cipellők is még mindig elárasztják a nagy márkák üzleteit. Kényelmes, de egyben dekoratív viselet a nyári napokra. Maradhatnak. A fa talp és a platform is még mindig népszerű.



-

Továbbra is favorit a zsákszerű hosszú felső vagy miniruha. Felül cicilapító varrás, alul terebélyes. A nagyon vékonyaknak talán jól jöhet egy kis térfogatnövelésnek. Nekem nem nyerő...



Új játékosok

-

Lassacskán kezd itthon is bevetté válni a londonból ismert bazinagy virágcsattok viselete. Megfelelően visszafogott ruhával lehet ízléses... de előre látom a neonfülbis altertinik tupírozott sérójában.



-

Csatos-madzagos-hálós rémcipők. Persze, ízlések és pofonok, de a birkaeffektus ebben is működni látszik.



+

Apró minták, ornamentikák a (nyári) ruhákon, a kis virágoktól a mértani formákig. Kissé hippis, etnós vagy akár pszichedelikus kivitelezésben. Nem rossz!






+++
Eljött ez is: a türkiz a nyár divatszíne. Az égszínkéktől a tengerzöldön át, a zöld és kék minden árnyalatáig. Ruhák, kiegészítők, türkiz cipők minden mennyiségben! A magam részéről nagyon tudok örülni neki, hiszen az én hajamhoz tökéletes kombináció.