2008. november 24., hétfő

Nights out #2: SM's Café



Folytatnánk is a megkezdett sorozatot, és még idejében megjegyezném: tőlem mi sem áll távolabb, mint a most következő vonal. Azért kuriózum, hogy ilyen is van, ugyanis Magyarország első fetish kávézójával/éttermével van dolgunk! Nem mellesleg szórakozóhely, ám azok akadtak eddig is a témában. Az viszont igazán merész, hogy valaki ebédelni ül be ide... vagy csak számomra az? Azért megéri félredobni az előítéleteket, és bekukkantani a Síp utcába.



A hely: Kétszintes, tágas, nagy alapterületű. Alul a tánctér, pult. A felső szint nem dohányzó.
Enteriőr: Minden várakozással szemben egész ízléses és visszafogott. Neccharisnyás seggekről akadnak művészies képek a falon, játékmaci is ketrecben, de semmi túl merész. Sok bordó, fém és fekete bőr.
Mi van itt? Partik annak a bizonyára egyre népesebb rétegnek, akiket vonz az ilyesmi. De nem mindig csak nekik. Feltehetően finom ételek is, ottjártunkkor nem volt konyha épp.
Zene/DJ: alkalom- és bulifüggő. A rockzenéktől a dark electro-n át a goáig vegyes repertoárral készülnek a DJ-k.
Kiszolgálás: talpig lakkba bújtatott pultoslányok.
Anyagiak: alkoholos italok viszonylag jó áron, emellett a hely (saját bevallásuk szerint) Budapest legnagyobb pálinkakínálatával büszkélkedhet. Még egy vonal, ami nem áll hozzám közel...